Excite

Op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Alkmaar?

Wanneer je op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste in Alkmaar, heb je keuze genoeg! In Alkmaar bevinden zich namelijk talloze schoonheidsspecialisten, waarvan sommige zich gespecialiseerd hebben in bepaalde schoonheidsbehandelingen.

Breed georiënteerde schoonheidsspecialiste

Wanneer je niet voor een bepaalde behandeling of probleem naar de schoonheidsspecialiste wilt, is een breed georiënteerde schoonheidsspecialiste prima. Dergelijke schoonheidsspecialisten hebben van alle behandelingen wel in meer of mindere mate verstand. ‘Boots Beautysalon’ en het ‘Alles Mooi schoonheidssalon’ bieden diverse schoonheidsbehandelingen.

Schoonheidsspecialiste voor huidproblemen

Sommige schoonheidsspecialisten hebben zich uitgebreid verdiept in huidproblemen en hebben hier hun specialiteit van gemaakt. De ‘Skin Clinic’ van Beauty Gallery biedt bijvoorbeeld exclusieve behandelingen voor de huid aan en gebruikt producten van de merken Reviderm en Jean d’Arcel. Ook de ‘Praktijk voor Huidproblemen Labori’ heeft zich gespecialiseerd in huidproblemen.

Speciaal voor de handen en de voeten

Schoonheidsspecialisten voor de handen en voeten bieden uitgebreide verzorgende behandelingen voor de handen en voeten aan. Belangrijk, want gezonde handen en voeten geven een hygiënische indruk. ‘The art of nails and beauty’ heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van de handen en nagels. Pedicuresalon ‘voetje voor voetje’ heeft zich daarentegen helemaal toegelegd op de verzorging van voeten, die door veel schoonheidsspecialisten nogal eens over het hoofd gezien worden.

Ontharen bij de schoonheidsspecialiste

Veel schoonheidsspecialisten bieden tegenwoordig ook ontharingsbehandelingen aan. ‘De schoonheidskamer’ werkt met een nieuw en goed alternatief voor de traditionele ontharing met hars: body sugaring. De huid wordt onthaard met suikerpasta, wat een zijdezachte huid garandeert. Bij ‘Coco beauty’ kun je terecht voor harsbehandelingen en definitieve ontharing met behulp van laserlicht.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021