Excite

Een leuke schoonheidsspecialiste in Breda

Breda kent meer dan 75 schoonheidssalons, waardoor jouw ideale schoonheidsspecialiste zeker in Breda te vinden is. Breda kent schoonheidsspecialisten met een specialisatie en algemenere schoonheidsspecialisten die een breder aanbod van behandelingen aanbieden.

Breed georiënteerde schoonheidsspecialisten

Schoonheidsspecialisten met een brede doelgroep bieden verscheidene schoonheidsbehandelingen aan. Schoonheidssalon Silver Derma biedt bijvoorbeeld diverse behandelingen voor de huid aan, maar ook een manicure of massage is mogelijk. Silver Derma werkt met producten van het merk Skeyndor, dat een zeer breed assortiment aan verzorgingsproducten kent.

Schoonheidsspecialiste voor huidproblemen

Wanneer je graag naar een schoonheidsspecialiste die zich gespecialiseerd heeft in huidproblemen gaat, is Auphir Schoonheidssalon het bezoeken waard. Schoonheidssalon Auphir werkt met de microdermabrasie methode, waarbij men met fijne kristallen dode huidcellen verwijdert. Dat geeft je een stralende en frisse uitstraling. Ook Sisana huidverbetering is gespecialiseerd in diverse huidverbeterende behandelingen.

Schoonheidsspecialiste voor handen en voeten

Wanneer je je handen of voeten eens wilt laten verwennen is de ‘Hand and Foot spa’ een aanrader. Bij dat schoonheidssalon krijg je een luxe cosmetische manicure of pedicure. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de ‘white en green tea’ manicure van het merk OPI. OPI is een exclusieve anti-aginglijn, speciaal voor de handen en voeten.

Ontharen bij een schoonheidsspecialiste

Schoonheidssalon BeautyWork helpt je definitief van ongewenste haartjes af. Beauty&Work werkt met een ontharingstechniek op basis van radio frequentie golven, een vrijwel pijnloze en geheel onschadelijke ontharingsmethode. Ook beautysalon Samira biedt ontharingsbehandelingen aan. Men kan kiezen voor het traditionele harsen of epileren, maar ook voor definitief ontharen met de IPL laser.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021