Excite

Kies een schoonheidsspecialiste in Tilburg

Wanneer je op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste in Tilburg, heb je keuze uit ruim 90 schoonheidssalons! Je hebt de keuze uit breed georiënteerde schoonheidsspecialisten en schoonheidsspecialisten met een bepaald specialisme.

Breed georiënteerde schoonheidsspecialisten

Breed georiënteerde schoonheidsspecialisten hebben van alle behandelingen in meer of mindere mate verstand. Hier kun je dus uitstekend terecht voor veelvoorkomende schoonheidsbehandelingen. Bij schoonheidsinstituut ‘Charming’ kun je terecht voor onder meer massages, definitief ontharen en acnebehandelingen. Ook schoonheidssalon ‘Verbluffend Anders’ biedt verscheidene schoonheidsbehandelingen aan.

Schoonheidsspecialisten voor huidproblemen

‘Prima Derma’ huidverzorging is gespecialiseerd in huidproblemen. Je treft hier onder meer cosmetische bindweefselmassage, cosmetische lymfedrainage en uitgebreide huiddiagnoses aan. ‘Prima Derma’ huidverzorging werkt nauw samen met een allergoloog. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij dit schoonheidssalon terecht.

Speciaal voor handen en voeten

Wanneer je op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste die je voeten eens goed onder handen neemt, is een bezoekje aan schoonheidssalon ‘Anne-Marie’ een aanrader. Aloë Vera speelt een belangrijke rol in de behandelingen van Anne-Marie. ‘Artinails Beauty’ biedt professionele nagelverzorging aan met het topkwaliteitsproduct Ez Nails aan.

Ontharen bij de schoonheidsspecialiste

‘Artinails Beauty’ is eveneens gespecialiseerd in ontharingsbehandelingen met de Record-619 classic, die op basis van de GEM-technologie werkt. Bij deze ontharingsbehandeling, die uitermate geschikt is voor ongewenste haargroei, worden de haartjes verwijderd door een zeer geavanceerde lichtbehandeling. De ontharingsbehandeling is snel en pijnloos en geeft binnen twee à drie weken resultaat. ‘EasySkin’ verwijdert ongewenste haargroei met behulp van het VPL systeem, de meest recente lichtflitstechnologie. Het VPL systeem werkt bewezen beter dan ontharen met lasers.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021