Excite

Sproeten verwijderen: een nieuwe trend?

Sproeten verwijderen zal bij veel mensen verkeerd in de oren klinken. Sproeten zijn immers vrolijk en zomers. Maar toch zijn er duizenden ongelukkige zielen die helemaal geen sproeten willen hebben. Ze gaan niets uit de weg om de vlekjes in het gezicht te voorkomen. Zelfs een cosmetische ingreep behoort tot de mogelijkheden. Met de laser techniek ‘RevLight’ ben je al vanaf zo’n vijfhonderd euro verlost van je sproeten.

Sproeten weglaseren

Tattoos en littekens verwijderen met laser is een techniek die al jaren wordt gebruikt. Sproeten weglaseren wordt de laatste jaren echter ook steeds populairder. En dat is gek, want in de modewereld zijn sproeten juist erg gewild. Sterren als Giselle Bündchen, Rachel Bilsen en Olivia Munn staan bekend om hun sproeten, die deze vrouwen juist zo’n uniek voorkomen geven.

Met het gebruik van de lasertechiek ‘RevLight’ kun je voor zo’n 250 euro per behandeling je sproeten weglaseren. Het is niet de goedkoopste manier om sproeten te verwijderen, maar wel effectief. Met twee tot vier behandelingen ben je voorgoed van je sproeten af. Je huid wordt ook nog eens prachtig egaal.

Hoe werkt de behandeling?

Met de RevLight behandeling wordt gebruik gemaakt van een laser die de sproeten één voor één bestraalt. De pigmentvlekken worden ‘aangemoedigd’ om vanzelf te verdwijnen als onderdeel van het huidvernieuwingsproces. De RevLight laserbehandeling heeft het voordeel dat het genezingsproces kort duurt. De bestraling is ook vrijwel pijnloos. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld CO2 laserbehandeling, wat een veel agressievere manier is om sproeten te verwijderen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021