Excite

Statement lippen: ultieme accessoire

Lady Gaga is gespot met knalblauwe lippen, nadat modellen op met lichtblauwe mond de catwalk op werden gestuurd. Bij een volgend feestje kun ook jij lekker te experimenteren met statement lippen. Als blauw wat te heftig is, kun je ook verschillende roze- en roodtinten met elkaar mengen, zodat je lippen je favoriete accessoire worden!

Statement lippen

In je make-up kun je veel met kleuren experimenteren, maar de lippen blijven vaak achter met niet meer dan een gloss. Statement lippen worden steeds meer de trend in beautyland, want waarom zou je altijd het accent op je ogen leggen als er zoveel meiden zijn met een fantastische mooie mond?

Knalkleuren op de lippen

Wil je eens wat anders proberen dan de vertrouwde roze en rode lippenstift? Ga dan eens voor paarstinten of auberginekleurige lippenstift. Zwarte lippen draag je als een echte rock chick. Ook oranje of tangerine lippen zien we steeds meer, voornamelijk in de zomer. Als je echt een keer wat anders wil kies je voor blauwe lippen of knalgele lippen.

Lippenstiften combineren

Behalve met felle kleuren, kun je ook statement lippen maken door verschillende kleurtjes te gebruiken. Jessie J werd zelfs gespot met de Engelse vlag op haar lippen. Echte details breng je natuurlijk aan met een goede set lipkwasten of sticker make-up, maar je kunt ook kiezen voor een goede basiskleur en daarover een vlekkerige contrastkleur. Met lipgloss kun je ook statement lippen maken. Ga dan voor een gloss met glitters in verschillende kleuren en vormen. Wel oppassen als je uitgaat, want drinken moet met een rietje!

Nude lippen

Hoewel je bij statement lippen al meteen aan felle kleuren denkt, kun je ook kiezen voor nude tinten. Je gebruikt dan lippenstift of soms zelfs foundation om je lippen dezelfde of een ton-sur-ton tint als je huid te geven. Door de rest van je gezicht een neutrale make-up te geven heb je alsnog echte statement lippen, zonder dat je het risico loopt dat je lippenstift zichtbaar op je tanden of je glas wijn staat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021