Excite

Trend: natuurlijke bikinilijn

Na jaren van scheren, waxen en laseren is de natuurlijke bikinilijn terug van weggeweest. Dat beweert althans het Algemeen Dagblad. Volgens een onderzoek is de trend van een natuurlijke bikinilijn helemaal van nu. Fijn! Want het kost veel tijd en moeite om steeds maar te ontharen. Nu is gebleken dat veel mannen een natuurlijke bikinilijn verkiezen boven een volledig gewaxte, kunnen veel vrouwen zich daarmee het voordeel doen.

Gewaxte bikinilijn

Voor het onderzoek werden duizend mannen gevraagd een enquête in te vullen. Daaruit bleek dat maar weinig heren moeite hebben met niet-waxen. Aan de andere kant blijkt juist dat twee op de drie vrouwen vinden dat een volledig gewaxte bikinilijn de ideale manier is om in bed indruk te maken op een man.

Natuurlijke bikinilijn

Onder de mannen bleek de meest populaire look voor dames ‘bijgeknipt en netjes’ in plaats van volledig kaal gewaxt. Maar liefst 43 procent van de mannen ziet het liefst een zo natuurlijk mogelijke bikinilijn, maar wel met een zogenaamde ‘Bermudadriehoek’. Dat betekent dat het haar is bijgeknipt en de randen bijgewerkt, zodat er buiten de bikini of slip geen ongewenste haartjes te zien zijn.

Brazilian Wax

17 Procent van de mannen prefereert toch echt een bikinilijn met weinig haar, de ‘Brazilian Wax’. Daarbij blijft er in het midden één streepje haar zitten bij het waxen. 12 Procent wil het liefst helemaal geen haar en een creatieve 15 procent ziet een hartvorm wel zitten bij zijn partner. Het minst geliefd bleek de zogenaamde ‘G-wax’ waarbij een kort geschoren vierkantje haar als enige blijft zitten na een wax.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021