Excite

Trend: nude kleuren nagellak

Felgekleurde nagels zijn al enkele seizoenen in de mode. Ook nailart is een echte hit. Helaas zijn deze vrolijke nagels vooral leuk voor een avondje uit. Een meer kantoorvriendelijke manicure maak je met nude kleuren nagellak. Van caramelkleuren tot lichtroze en poedertinten, nude kleuren nagellak passen bij iedere kledingstijl. Bovendien zijn nude tinten een echte trend.

Nude kleuren nagellak

Nude kleuren nagellak komt in veel varianten. Visagisten gebruiken liever de term ‘undertones’ voor nude, maar verschil is er niet. Beige, perzik, geel en roze zijn de hoofdkleuren nude. Deze variëren op zichzelf weer van heel licht - bijna wit - tot krijttinten. De ondertoon van de nude kleuren nagellak wordt bepaald door je huidskleur. Voor de nagellak die het beste bij jouw huid past zul je er een aantal moeten proberen.

Nagellak aanbrengen

Met een nude nagellak zie je alle oneffenheden extra goed. Zorg daarom dat je nagel mooi schoon is. Dit doe je met een glansvijl en ontvet met nagellakremover. Breng dan een goede basecoat aan om je nagels te beschermen tegen de kleurstoffen in nagellak. Lak je nagels nu zoals je gewend bent, en maak je manicure af met één of twee laagjes topcoat.

Nude nakellak kopen

Op zoek naar een goede nude nagellak? Bijna alle merken hebben wel een aantal nude kleuren nagellak in de collectie. A-merken zoals Chanel, Estée Lauder en YSL hebben mooie nudetinten in de vaste collectie. Essie en M.A.C. hebben een brede selectie aan nude kleuren nagellak, die je ook goed kunt mengen als je jouw ideale kleur niet kunt vinden. Ook drogisterijmerk Catrice heeft een aparte collectie nude nagellak, de ‘Ultimate Nudes’. Voor een prikje te koop bij de Kruidvat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021