Excite

Waar vind je de laatste trends in make-up?

Trends in make-up veranderen net zo vaak als trends in kleding. Hoe kan je dit bijhouden? En ben je nu echt uit als je niet de laatste kleurtjes op je ogen of lippen hebt? Lees hier hoe je het gemakkelijkst op de hoogte blijft van nieuws uit het land van de cosmetica en verzorgingsproducten.

Nieuwe make-up producten

Vrijwel alle make-up merken hebben een vaste collectie en een kleine collectie die wisselt in de laatste trends. Denk daarbij aan speciale seizoensgebonden producten zoals voedende lippenstift in de winter en bronzing poeders in de zomer, maar ook trendgevoelige kleurtjes zie je vaak terug in deze limited editions. Als je regelmatig even kijkt bij deze tijdelijke collecties zul je beter weten wat er speelt in de cosmeticatrends.

Make-up blog

Er zijn verschillende binnenlandse en buitenlandse beautyblogs die gemakkelijk te vinden zijn via Google. Deze blogs zijn ideaal om op de hoogte te blijven van de laatste trends in make-up. Er zijn regelmatig updates en behalve het testen van make-up houden de schrijfsters ook bij welke nieuwe limited editions door make-up merken worden uitgegeven in de toekomst. Houd er wel rekening mee dat de schrijvers van de blogs vaak producten gratis opgestuurd krijgen. Neem dus de waarheid van de reviews met een korreltje zout.

Tijdschriften

Het grote voordeel aan informatie in tijdschriften is dat ze vaak de algemene trends omschrijven en je laten zien hoe je een trend kan vertalen naar je eigen stijl. Producten die worden getoond zullen langer in de mode blijven dan de producten op blogs en in de winkel. De trends zijn wel minder expliciet, omdat het een breder publiek moet aanspreken.

Vaktijdschriften en schoonheidsspecialisten

De beste informatie over nieuwe make-up trends vind je bij de schoonheidsspecialist en het personeel van parfumeriezaken zoals Douglas of ICI Paris. Vaak zijn hier ook vaktijdschriften te vinden die de laatste trends in make-up rechtstreeks van de catwalk vertalen in nieuwe en bestaande producten. Het personeel in de winkel kan je van het juiste advies voorzien, zodat je ook als de trend weer voorbij is, je make-up kunt blijven gebruiken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021