Excite

Trendy kapsel: de doughnut knot

Zoek je een trendy kapsel waarbij je haar uit je gezicht blijft? Een echte klassieker is de doughnut knot. Deze knot wordt al sinds de jaren twintig gedragen. Het heeft lang te boek gestaan als een kapsel voor ballerina's. Tegenwoordig steel je de show met de doughnut knot, want de haarstijl is helemaal terug van weggeweest.

Haar opsteken

We kennen de doughnut knot tegenwoordig vooral van de rode lopers. Het is een elegante manier om je haar op te steken. Bovendien ben je met een knot de hele avond verzekerd van een goede coupe. Trendy jonge vrouwen zoals Lauren Conrad en Kate Bosworth zijn al gespot met de doughnut knot.

Ronde vulling knot

De knot maak je met een speciale ronde vulling die lijkt op een doughnut. Deze zijn vaak verkrijgbaar bij drogisterijen en op de accessoire-afdeling van kledingwinkels. Maak een staart en trek aan de voorkant wat plukjes haar los voor een nonchalant effect. Doe dan de doughnut over het einde van je staart heen. Sla plukken haar om de doughnut heen en stop het in de binnenkant. Rol dan voorzichtig de doughnut tot aan je hoofd. Zet je knot vast met speldjes of haarlak.

Video

Wil je graag een tutorial zien van dit type knot? In de volgende video zie je hoe je een doughnut knot maakt van een oude sok!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021