Excite

Justin Bieber: inspiratie van trendy kinderkapsels voor jongens

De jongens van tegenwoordig beginnen zich steeds vroeger druk te maken om hun uiterlijk. Waar die focus op de looks ineens vandaan komt is onduidelijk, maar één ding is zeker: indruk maken op de meiden is vaak een motivatie. Kleding, een mooie fiets, stoere schooltassen kortom de totale look: alles telt mee voor de jeugd om op deze vroege leeftijd al een fashion statement te maken.

Trendkapsel van nu: Justin Bieber

Het belangrijkste op dit moment is natuurlijk hoe je je haar draagt, mede door de invloed van popidool Justin Bieber, die met zijn typische Bieber-cut de harten van vele jonge meisjes op hol doet slaan. Hoewel Justin Bieber inmiddels zeventien is, willen jongetjes zo jong als acht al trendy Bieber kinderkapsels: halflang haar, naar voren geföhnd. Als een soort moderne Beatle. Ondanks dat de echte Justin Bieber inmiddels afscheid heeft genomen van deze look, blijft deze haardracht populair onder de jongens. Stylingsproducten, stijltangen en föhns worden niet gevreesd door de jeugd van nu.

Een Bieber kapsel voor alle jongens!

Wil jouw zoon ook een kapsel zoals Justin Bieber? Misschien probeert hij op deze manier indruk te maken op één van zijn klasgenoten! Zoek samen met hem via het internet een afbeelding van de favoriete Bieber haardracht. Neem eventueel een tijdschrift mee met een poster van Justin Bieber, zodat de kapper een idee heeft hoe het haar er uit moet gaan zien. Vraag de kapper ook om stylingstips, want dat is een belangrijke manier om de echte Bieber look te creëren. Bovendien weet zoonlief dan hoe hij het zelf moet doen en hou jij lekker tijd voor jezelf in de ochtend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021