Excite

Een strak lichaam met verstevigende bodylotion

Ben je wat kilo's afgevallen en merk je dat je huid op sommige plekken wat slapper is geworden? Of ben je de laatste jaren er wat ouder uit gaan zien doordat je vel minder strak om je heen zit? Probeer dan eens een goede verstevigende bodylotion. Deze helpt de elasticiteit in je huid terug te brengen.

Verstevig je huid met een goede bodylotion

Het is de ergste nachtmerrie voor vrouwen wanneer de eerste rimpel verschijnt. Sommigen gaan zelfs zo ver dat ze hun eigen spiegelbeeld verafschuwen. Toch is het een onderdeel van het ouder worden. En met ouderdom komt ook wijsheid. Toch houden de meeste vrouwen hun lichaam liever jong. Maar de elasticiteit van de huid zal onoverkomelijk verdwijnen. Gelukkig bestaan er vele soorten verstevigende bodylotion die de elasticiteit enigszins kunnen behouden.

Soorten bodylotions

Er bestaan vele soorten bodylotions met verstevigende werking. Een verstevigende bodylotion bevat vaak bepaalde eigenschappen waardoor de energieaanvoer naar de huidcellen toeneemt. Hierdoor worden de huideigenschappen die de cellen stevig maken, weer hersteld of behouden. En dit zorgt voor een verstevigend lichaamssilhouet. Alle bekende merken verkopen lotion met een verstevigende werking. Zo heeft Nivea een lotion met het bestandsdeel Q10. Dit bestanddeel zorgt voor extra energietoename in de huid. L'Oreal verkoopt een lotion met een 24-uur hydraterende werking en een liftend effect.

Het effect van een verstevigende bodylotion

Hoewel het wel even zal duren voordat je effect ziet, kun je vaak al na twee weken het verschil merken. Vooral op plaatsen waar de huid snel slap wordt, zoals rondom je billen en dijen, je onderarmen en rondom je buik wordt de huid iets strakker. Let wel dat dit niet hetzelfde effect is als wanneer je afvalt.

Scrubben

Wanneer je zeker wil weten dat de huid alle kostbare verstevigende bodylotion in zich opneemt, dan kun je het beste eerst je huid scrubben en goed afspoelen met een warme douche. Dit zorgt ervoor dat er een goede doorbloeding plaats kan vinden. Smeer daarna de lotion uit over de plekken die versteviging nodig hebben.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021