Excite

Een mooie huid met Vichy

De ene crème is de andere niet. Dat weet je ongetwijfeld als je al jaren op zoek bent naar een crème om je huid goed mee te verzorgen. De tip is om te kijken naar wat dermatologen aanraden. Zij zijn immers expert op het gebied van je huid. En dan kom je al snel uit bij Vichy.

Meer dan uiterlijk

Vichy is meer dan alleen een producent van beautyproducten. Het merk heeft een eigen laboratorium waarin professionals dagelijks werken aan het maken van goede formules die de huid helpen en deze sterker en mooier maken. Ook hiervoor geldt dat er niet één standaard formule is. Iemand die een heel droge huid heeft, heeft een andere verzorging nodig dan iemand met een erg vette huid. Als je niet de juiste verzorging hebt, kun je de conditie van je huid bovendien nog extra verslechteren, waardoor je meer schade aanricht.

Advies op maat

Daarom is het - ook bij het gebruik van producten van Vichy - altijd belangrijk om advies te vragen aan een professional. Dat kun je bijvoorbeeld doen bij de apotheek. Vichy wordt namelijk niet bij de gewone drogist verkocht, maar bij apotheken. Aan de hand van een huidanalyse kan gekeken worden wat de conditie van jouw huid is en wat je huid nodig heeft om er weer fris en stralend uit te zien. Soms is dat een eenvoudige crème, soms is er wat meer voor nodig. Daarvoor geldt echter wel dat het tijdelijk is; als je huid eenmaal weer gezond is, dan is het slechts een kwestie van onderhouden en kun je vaak weer terug naar één crème.

Complete verzorging met Vichy

Wil je niet alleen je huid verzorgen, maar er ook jong uit blijven zien? Dan kun je een compleet programma van Vichy kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een Aqualia Thermal oogroller, waarmee fijne lijntjes rond de ogen verdwijnen. Of een versterkend serum waarmee je je huid een extra boost geeft. Dit zijn investeringen waar je zeker geen spijt van krijgt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021