Excite

Op zoek naar een Victor en Rolf parfum? Probeer de parfums van Viktor&Rolf!

Nederlands fabricaat

Met de Amsterdam International Fashion Week achter de rug is maar weer gebleken wat er voor modetalent in Nederland rondloopt. Dat geldt in het bijzonder voor de de net afgestudeerden, die vol zitten met creativiteit. Een veel gehoord commentaar is dat Nederland niet voldoende mogelijkheden biedt voor jonge ontwerpers om zich te ontwikkelen, met het gevolg dat veel jong talent verloren gaat aan het buitenland.

Viktor&Rolf: de vroege jaren

Ook Nederlands bekendste ontwerpersduo Viktor&Rolf is begonnen in het buitenland. Na hun studie in Arnhem vertrokken ze naar Parijs om daar te werken aan hun eerste modecollectie. In 1993 was het zover en werd de collectie gelanceerd. Meteen won deze twee prestigieuze prijzen op modefestivals. Een Haute Couture collectie volgde in 1998 en de eerste herenlijn verscheen in 2003.

Vernieuwingen

Viktor&Rolf blijven zich sindsdien elke keer vernieuwen. Het merk is uitgebreid met accessoires, schoenen en zonnebrillen. Daarnaast is het verschillende samenwerkingen aangegaan zoals met modeketen H&M en koffermakers Samsonite.

Parfums

De laatste toevoeging aan de Viktor&Rolf-collectie zijn twee parfums. In 2005 werd een samenwerking met cosmeticamerk L'Oreal aangekondigd en daaruit ontstond een damesparfum 'Flowerbomb'. De geur is geïnspireerd op een bloemenwinkel in Amsterdam en zit dus echt vol met bloemengeuren. Er komen nog steeds speciale edities van dit parfum uit; de laatste was een speciale bloemige kersteditie in winter 2010. Ook is er in 2006 een herengeur gelanceerd onder de naam 'Antidote'.

Het perfecte cadeau

De geuren van Viktor&Rolf zijn natuurlijk een fantastisch cadeau. Zorg alleen wel dat je de namen van de ontwerpers niet als Victor en Rolf schrijft: Viktor is met een 'k'! Parfum is een erg leuk Moederdag- of Vaderdagcadeau en met de heren- én damesgeur is er voor iedereen iets leuks.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021