Excite

Vier herfst haartrends voor 2013

Ben je op zoek naar een trendy nieuw kapsel? In dit artikel hebben we de vier grootste herfst haartrends van 2013 op een rij gezet. Voor zowel lang haar als een korte coupe ligt een trendy kapsel dit najaar binnen handbereik.

Ronde pony

De zomer is voorbij en dat betekent dat je weer een pony kunt dragen, zonder snelle vette plukjes of een zweterig voorhoofd. Een ronde pony is dé herfst haartrend van 2014. Vraag je kapper om de pony rond de contouren van je gezicht te snijden. Laat je pony wel regelmatig bijknippen om je kapsel in model te houden. Dat kan vaak gratis bij jouw kapsalon.

Punk haar

Punk is langzaam een comeback aan het maken in de high fashion. Zo was punk het thema van het jaarlijks terugkerende Met Gala, maar ook op de catwalk zagen we punk accenten in de herfst- en wintercollecties van 2013. Punk haar kan daarom niet ontbreken. De moderne punk kapsels kenmerken zich door felgekleurde plukken haar, zoals blauw, groen en oranje. De coupe is asymmetrisch en heftig. Denk Miley Cyrus of meer sophisticated zoals Florence Welch.

Volume in je haar

Een van de grootste herfst haartrends van 2013 is toch wel volume in je haar. Heb je lang haar? Laat je dan inspireren door Brigitte Bardot: touperen, föhnen haarlak en maak big hair je eigen. Bij een korter kapsel breng je volume in je haar door flink wat textuur te laten knippen in bijvoorbeeld een boblijn. Vraag je kapper om extra laagjes aan te brengen, en style met wax of volumepoeder voor een rommelig effect.

Lage paardenstaart

Simpel en toch stijlvol: de lage paardenstaart. Dit is één van de eenvoudigste herfst haartrends van 2014. Het ideale kapsel om een bad hairday mee te camoufleren. Kam je haren naar achteren en maak een staart in je nek met een smal elastiekje. Trek de voorste plukken haar los voor een nonchalante look. Stijl je haren eventueel voor een minimalistisch en verzorgd effect.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021