Excite

Vlecht als haarband, van je eigen haar

Maak van je eigen haar een vlecht als haarband, de trend voor deze zomer. Althans als we de sterren op de rode lopers moeten geloven. Want de vlecht als haarband is al het hele seizoen te zien op glamour evenementen. Met middenlang tot lang haar maak je zo’n kapsel gewoon zelf. Volg daarvoor deze tutorial.

Vlechten maken

Zorg dat je haar goed geborsteld is. Neem nu twee plukjes haar: één van achter je oor en een van net onder je oor, richting je hals. Maak hiervan twee dunne vlechten. Doe hetzelfde aan de andere kant van je hoofd. In totaal heb je vier vlechtjes. Zet de vlechtjes eventueel tussendoor vast met een elastiekje als je erg glad haar hebt.

Vlechten vastzetten

Nu de vlechten af zijn, kam je je haren allemaal achterover. Zet je bovenste lokken vast met een aantal schuifjes. De vlechten gaan je haar hierna op zijn plek houden. Neem nu de bovenste twee vlechten en zet ze aan de andere kant van je hoofd, achter je oor, vast met een schuifje. De vlechten aan de rechterkant zet je dus aan de linkerkant van je hoofd vast. Herhaal hetzelfde met de onderste twee vlechten. Zet nu alle vier de vlechten vast met een schuifje en zorg dat je haar daar precies overheen valt. Schuif de vlechten naar elkaar en je haarband van je eigen haar is af! Een kapsel voor de zomer volgens de laatste trend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021