Excite

Vollere wimpers in een handomdraai

Mooie, sprekende ogen met lange wapperende wimpers, dat willen we allemaal. Als een jong hertje willen we grote ogen en vollere wimpers om mensen te betoveren. Maar hoe krijg je dat voor elkaar in je badkamer met producten die verkrijgbaar zijn bij de drogist om de hoek? De beste tips voor vollere wimpers lees je hier.

Vollere wimpers met nepwimpers

Om vollere wimpers te krijgen is de makkelijkste manier om nepwimpers te gebruiken. Deze kun je gewoon bij de drogist kopen. Er zijn veel verschillende vormen, zo heb je kleine plukjes haarinzet die je tussen je eigen wimpers kunt plaatsen. Aan de andere kant zijn ook trendy wimpers verkrijgbaar met bijvoorbeeld een hartje of glittertje aan het uiteinde van de haartjes. Tevens heb je de traditionele valse wimpers, extra wimpers die je vlak boven je eigen wimpers plakt met speciale lijm. Deze nepwimpers zie je ook bij ketens als de H&M of accessoirewinkels zoals Claire's. Zo creëer je prachtige, dikke wapperwimpers. De lijm kun je gemakkelijk verwijderen met oogmake-upremover.

Vollere wimpers met make-up

Om mooie wimpers te krijgen zonder de hulp van nephaartjes zijn twee dingen van belang. Ten eerste moet je een fantastische mascara gebruiken die je wimpers goed van elkaar scheidt en genoeg mascara kan aanbrengen zonder te klonteren. Ten tweede heb je een wimperkrultang nodig. Met dit apparaat kun je wimpers mooi rond krullen zoals de naam al aangeeft. Hou met de krultang je wimpers een paar seconden vast en ze zijn klaar voor een flinke laag mascara. Zorg wel dat je wimperkrultang schoon blijft zodat je wimpers niet blijven 'plakken.' Krul je wimpers daarom ook altijd voordat je de mascara aanbrengt.

Vollere wimpers op een budget

Met deze tips kun je mooie vollere wimpers maken, zonder al te veel geld uit te geven. Nepwimpers zijn erg populair, dat blijkt wel uit het brede aanbod. En het is niet alleen voor een bijzondere gelegenheid, ook als je gewoon naar het café gaat of naar een concert kunnen mooie volle wimpers je een extra boost zelfvertrouwen geven!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021