Excite

Met vriendinnen een beautydag houden

Om met vriendinnen een beautydag te houden heb je meerdere opties. Je kunt kiezen voor een wellnessresort of een sauna. Je kunt echter ook gewoon thuisblijven...

Wellnessresort en de sauna

Je hebt verschillende wellnessresorts. Denk eens aan De Veluwse Bron in Emst of de De Zwaluwhoeve in Harderwijk. Bij deze resorts heb je verschillende arrangementen.

Je kunt bij de Veluwse bron bijvoorbeeld kiezen voor de Good Morning Body Special. Bij deze behandeling krijg je een hammambehandeling van 30 minuten, je mag onbeperkt gebruik maken van douchegel, shampoo en scrubzout. Ook kun je gebruik maken van de sauna- en wellnessfaciliteiten tot 14:00 uur.

De sauna of een hammam zijn ook fijne plekken waar je een beautydag kunt houden. Hier kom je vaak ook helemaal tot rust. Vaak zijn wellnessresorts prijziger dan wanneer je alleen naar de sauna of de hammam gaat.

Thuis

Ook kun je ervoor kiezen om jezelf thuis te verwennen met heerlijke maskers en heerlijke scrubs. Die maskers kun je goed zelf maken. Denk eens aan een honingyoghurtmasker. Die spullen heb je eigenlijk altijd wel in huis. Het masker is voor alle huidtypen.

Benodigdheden voor een honingyoghurtmasker:

1 theelepel honing en 1 theelepel yoghurt. Let op dat dit gewone yoghurt is (geen dieet of light maar gewone yoghurt). Wanneer je huid droog is, dan kun je het best gebruik maken van 2 lepels honing. Bij een vette huid kun je er enkele druppels limoensap bij doen.

Het maken

Doe de 2 ingrediënten in een kommetje. Smeer ze dan over je gezicht heen en laat het 15 minuten zitten. Was daarna je gezicht met een washandje dat gestoomd is.

Iets lekkers erbij

Wanneer je thuisblijft, zorg je er natuurlijk voor dat er niet alleen lekkere maskers en scrubs zijn, maar ook iets om te eten. Je kunt daarbij denken aan koekjes of aan versierde cupcakes. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor hartige dingen zoals wraps met kip of zalm. Of ga voor fruit!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021