Excite

Warm weer in Nedeland, dus is het Rokkendag!

De temperatuur in Nederland zit de komende dagen rond de 20 graden Celsius. Reden temeer om de dikke kleren uit te trekken. Vandaag is het Rokkendag!

Het is vandaag de eerste warme dag van het jaar en lokaal kan het wel boven de 20 graden worden. In de nacht en de ochtend is het nog wel koel, maar overdag hebben we te maken met een mooie temperatuur. Vrijwel ieder jaar valt de eerste warme dag van het jaar in april en ook nu kunnen we hier van genieten. Voor veel vrouwen is dit hét moment om een leuke rok aan te trekken en de panty weg te laten.

Volgens het ontharingsmerk Veet zijn er de afgelopen dagen veel meer ontharingsmiddelen verkocht. Veel vrouwen ontharen alleen hun benen op het moment dat deze ook daadwerkelijk bloot zijn, waardoor de verkoopcijfers behoorlijk stijgen. Volgens Veet pakken de meeste vrouwen een scheermesje en scheerschuim. Dit heeft waarschijnlijk echt te maken met het klimaat, omdat het meestal na een paar mooie dagen alweer een stuk kouder wordt. Een scheermesje is dan voldoende. Vrouwen in een warmer klimaat kiezen vooral voor duurzamere methodes, omdat ze daar langer op straat kunnen met een rok.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021