Excite

Wenkbrauwen epileren voor mannen

Ook voor de heren is een verzorgd uiterlijk belangrijk. Een modern kapsel, strakke gezichtsbeharing en de juiste outfit zijn nog maar het begin. Steeds normaler is het om wenkbrauwen te epileren bij mannen. Dat kan de man natuurlijk laten doen bij een goede salon, maar zelf kan natuurlijk ook! Het is even wennen, maar dan ben je wel verzekerd van de perfecte wenkbrauw.

Pijnloos epileren

Omdat veel dames al jarenlang hun wenkbrauwen ontharen, kan het epileren van wenkbrauwen voor mannen in het begin erg pijnlijk zijn. Gelukkig zijn er genoeg trucjes om pijnloos te epileren. Bijvoorbeeld door een ijsklontje tegen je wenkbrauw aan te houden. De kou verdooft dan tijdelijk de gevoelige huid. Het helpt ook om de huid goed strak te trekken, of om een douche te nemen om je huid zachter te maken.

Model wenkbrauw

Belangrijk bij het wenkbrauwen epileren voor mannen is dat er niet te veel haartjes worden weggehaald. Houdt het zoveel mogelijk bij een natuurlijk model wenkbrauw. Beperk je tot het weghalen van haartjes tussen de wenkbrauwen en op de slapen. Haal ook nooit wenkbrauwhaartjes weg aan de bovenkant. Daarmee krijg je namelijk een onnatuurlijke vorm. Bovendien haalt het de mannelijke trekken weg uit het gezicht.

Wenkbrauwen epileren met touw

Sinds een aantal jaren is het steeds populairder om je wenkbrauwen te epileren met touw. Door middel van een lange draad worden de haartjes snel en redelijk pijnvrij verwijderd door een specialist. De trend is vooral bekend onder Turkse meiden, die vaak last hebben van vervelende donkere haartjes. Door wenkbrauwen te epileren met touw bij een mannen kapsalon, weet je zeker dat je in goede handen bent. Bijkomend voordeel is dat epileren met touw vaak niet duur is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021