Excite

Wenkbrauwen tatoeëren is vaak een uitkomst

Er gaat natuurlijk niets boven een mooie natuurlijke wenkbrauw. Echte heel weinig vrouwen hebben die. Bij de meesten volstaat verven, maar er zijn ook veel vrouwen met te weinig of helemaal geen wenkbrauwen. Voor hen is wenkbrauwen tatoeëren een uitkomst. Ook voor de vrouw die er ondanks een regenbui of 's morgens uit bed tip top uit wil zien, is het te overwegen.

Permanente wenkbrauwen

Je wenkbrauwen tatoeëren is een beslissing die je niet zo maar even neemt. Het is namelijk wel een permanente ingreep. Met de laatste technieken echter is zo'n wenkbrauw soms echter nauwelijks van een echte te onderscheiden. Zeker van afstand niet. Wie dus denkt dat het een soort van inktstreep boven je ogen is, zal versteld staan van de mogelijkheden.

Gedeeltelijke tatoeage

Als je zelf nog wel wenkbrauwen hebt, maar je haar niet gelijkmatig groeit, zit er met de 180 mogelijke kleuren jouw kleur altijd wel bij. In dat geval wordt alleen dat gedeelte getatoeëerd waar geen of weinig haar groeit. Ook voor correcties van de haarlijn is deze methode geschikt.

Schaduwlijn

Hierbij wordt niet een echte lijn opgebracht, maar een schaduweffect. Hierdoor komen je eigen haren beter naar voren. Wenkbrauwen geven expressie aan je gezicht, maar ze mogen niet gaan overheersen.

Haartjestechniek

Deze vorm van tatoeage wordt ook wel de 'hair strokes' genoemd. Eerst wordt de natuurlijke loop van je wenkbrauw bepaald en dan wordt et gebruik van de juiste kleur een tatoeage aangebracht die dat natuurlijke verloop volgt. Deze techniek geeft een hele natuurlijke uitstraling aan je wenkbrauw.

De behandeling

Voorafgaand maak je een afspraak met de specialiste. Zij bepaalt dan wat er mogelijk is. Dit is afhankelijk van je type huid, medicijngebruik en wat voor type je bent. Ook de kleur wordt dan bepaald. Voorafgaand aan de behandeling wordt de wenkbrauw getekend en krijg je een verdovende zalf op. Je wenkbrauwen tatoeëren kost dan ongeveer twee uur. Na ongeveer een week is de huid hersteld en na een maand kom je op controle. Dan worden eventueel de puntjes op de i gezet. Na een maand zien de wenkbrauwen er ook uit zoals bedoeld en heb je voor altijd mooi vormgegeven wenkbrauwen.

Wenkbrauwen voor altijd

Je wenkbrauwen laten tatoeëren is een ingrijpende beslissing, die je niet zomaar terug draait. Wie echter geen of heel weinig wenkbrauw heeft, zal zeker gebaat zijn met het resultaat. Met de moderne technieken van nu heb je dan een mooi gelijnde wenkbrauw die je verder niet hoeft te onderhouden en die er wat er ook gebeurt prima uitziet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021