Excite

Verleng je wimpers met een wimperkrultang

Door je wimpers te verlengen met een wimperkrultang voordat je je mascara aanbrengt, lijken je wimpers langer. Doordat de haren als een waaier om je ogen worden gedrapeerd, zal de mascara beter worden verdeeld, waardoor het effect extra zichtbaar zal zijn. En het leukste: het is helemaal niet moeilijk om je wimpers te krullen!

Wimpers krullen: hoe doe je dat?

Wimpers krullen met een krultang kun je het beste doen voordat je je mascara op je wimpers aanbrengt. Hierdoor krijg je extra mooie ogen, omdat je wimpers beter op hun plek zitten en minder snel aan elkaar vast zullen klonteren tijdens het aanbrengen van de mascara.

De voorbereiding en uitvoering

Het krullen van je wimpers kun je het beste doe wanneer je je oogschaduw al hebt aangebracht en je mascara nog niet is gedaan. Zorg hierbij dat de krultang schoon en droog is, want je wimpers moeten droog blijven bij het aanbrengen van mascara. Wanneer je bent nagegaan dat alles in orde is, leg je de krultang halverwege je wimpers op de meest open stand. Vervolgens sluit je de tang, waarbij je zorgt dat alle haren tussen de klemmetjes zitten.

Nog steeds geen effect?

Wanneer je nog steeds geen effect hebt, omdat je rechte wimpers hebt die maar niet willen krullen, herhaal je de handeling. Klem je wimperharen enkele seconden tussen de tang en doe dit enkele malen net zo lang tot je haren gaan krullen. Voor extra effect kun je de wimperkrultang even warm maken onder de föhn. Wanneer je de tang er weer af haalt, zorg dan dat je niet per ongeluk haren meetrekt omdat dit erg pijnlijk kan zijn.

Mascara aanbrengen na het krullen

Zorg dat je na het krullen met de wimperkrultang meteen de mascara aanbrengt, zodat de krul er langer in blijft zitten en het effect van de mascara extra benadrukt wordt. Kam vervolgens je wimpers met een kleine wimperkam om samenklonteren van de mascara te voorkomen. Daarnaast zorg je er daarmee voor dat de krul extra mooi valt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021