Excite

Lange wimpers met huis-tuin-en-keuken middelen

Elke vrouw wil lange, volle, dikke wimpers die tot aan de hemel reiken. Mascara is dan ook één van de meest gebruikte make-up producten door vrouwen. Maar is er ook een manier om ze langer te krijgen zonder al die make-up? Jazeker! Hieronder vind je een aantal handige tips om lange wimpers te krijgen met simpele huis-tuin-en-keuken middelen.

Vaseline

Je hebt het vast vaker gehoord: vaseline voor je wimpers smeren. Helpt het ook echt? Het is nog niet wetenschappelijk bewezen, maar door de vettige substantie in vaseline worden je wimpers voller en soepeler. Bovendien schijnt vaseline ook tegen wimperuitval te helpen. Maar hoe ga je te werk? Gebruik een schoon mascaraborsteltje en dompel het in de vaseline. Breng het vervolgens elk avond voor het slapen gaan op je schone wimpers. Je kan het uiteraard ook gewoon met je vingertoppen aanbrengen als je dat fijner vindt werken.

Wonderolie

Niet alleen vaseline kan je op je wimpers aanbrengen; zo ook wonderolie. Wonderolie, ook wel castorolie, is in Nederland bekend als laxeermiddel. Het middeltje is in de meeste drogisterijen verkrijgbaar voor slechts enkele euro's. Wonderolie hoor je niet in te slikken, maar op je wimpers te smeren voor mooie en volle wimpers. Na een maand of twee behoor je enig resultaat te zien.

Wimpers krullen met een lepel

Heb je geen wimperkrultang bij de hand? Geen probleem, pak gewoon een lepel! Die kan je ook prima als wimperkrultang gebruiken, hoe raar het ook klinkt. Het is heel gemakkelijk. Pak een lepel en krul voorzichtig met de bolle kant van de lepel je wimpers. Breng een laagje mascara aan en je bent klaar!

Volle wimpers

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, hoef je echt geen chemische producten te gebruiken om lange, volle en dikke wimpers te krijgen. Met simpele huis-tuin-en-keuken middelen kan het ook gewoon. Wimpers zijn één van de meest opvallende onderdelen van het gelaat en die mogen er dan ook goed verzorgd en lang uitzien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021