Excite

Wintertrends in nagellak

De winter van 2012-2013 staat in het teken van geraffineerde tinten nagellak. De felle kleuren van afgelopen seizoen is nu echt voorbij. De dagen worden korter, het weer wordt slechter en onze nagellak wordt mysterieuzer.

Sterke kleuren

Sterke kleuren nagellak zagen we eerder dit jaar in de vorm van fuchsiaroze en andere fluorescerende kleuren. In de winter 2012-2013 is de trend in nagellak gedempter, maar toch sterk. Denk aan donkerpaars, bordeauxrood en aardetinten zoals roestkleuren, kastanje en chocoladebruin.

Nude tinten

Als tegenhanger van de sterke kleuren nagellak, blijven ook nudetinten dit seizoen populair. Deze zomer zagen we al pasteltinten voorbijkomen, maar denk in winter 2012-2013 aan paletten van beige en lichtbruin. Deze naturel nagellak staat mooi bij dramatische oogmake-up, zoals smokey eyes.

Metallic nagellak

De jaren tachtig blijven maar terugkomen in de mode, dus ook in de nagellak van 2012-2013. Metallic nagellak past daar natuurlijk perfect bij; en deze winter zijn de metallic kleuren dan ook helemaal trendy. Goud- en zilvertinten zijn natuurlijk perfect rond de feestdagen. Daarnaast zijn grijstinten met een metallicglans erg chique. Denk: grijs is het nieuwe zwart. Metallic nagels staan goed bij zowel een nette look als een casual spijkerbroek en jasje.

Glitter nagellak

De meest in het oog springende lakjes hebben dit seizoen één ding gemeen: glitters! Natuurlijk helemaal in de sfeer van de donkere dagen. Hiermee maak je van je vingers echte accessoires. Verschillende cosmeticamerken hebben leuke glitter nagellak tijdelijk in de collectie voor de wintermaanden. Wees er snel bij, want het zijn vaak limited editions!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021