Excite

De natuurlijke cosmetica van Yves Rocher

Houd je van leuke Franse cosmeticamerken? Dan heb je aan Yves Rocher een goed merk te pakken. Opgericht in 1958 doet het merk nog steeds waar ze ooit voor zijn opgericht: kwaliteitscosmetica van natuurlijke producten die niet getest is op dieren. En om het nog makkelijker te maken kun je de producten gewoon thuis laten bezorgen!

Geschiedenis Yves Rocher

Zoals gezegd is Yves Rocher opgericht in de jaren zestig. De grondlegger van het bedrijf heette Yves Rocher, die in 2009 is overleden. Het is een van oorsprong Frans bedrijf uit Bretagne, waar op het moment van oprichting veel werkloosheid was. Yves Rocher wilde de regio een economische impuls geven. Inmiddels is Yves Rocher in 88 landen aanwezig in ruim 1600 winkels en er werken zo'n 13.000 mensen voor het merk. De jaarlijkse omzet is meer dan twee miljard dollar. Yves Rocher is nog steeds een familiebedrijf.

Postorderbedrijf cosmetica

Toen Yves Rocher opgericht werd, was het enkel een postorderbedrijf. De eerste winkel kwam in 1969 in Parijs, toen Rocher merkte dat persoonlijke contact met zijn klanten toch belangrijk en leuk was. Vanaf dat moment was de succesformule compleet. Nog steeds staat dienstverlening en advies hoog in het vaandel, ook als je via de digitale weg je producten wilt bestellen. Via persoonlijke mailings en advies word je als klant op de beste manier geadviseerd over producten uit het assortiment waar jij behoefte aan hebt.

Natuurlijke producten

Yves Rocher maakt zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke producten, maar voor optimale veiligheid en gebruiksgemak maken ook de Yves Rocher laboratoria gebruik van synthetische ingrediënten. Het gaat dan voornamelijk om conserveringsmiddelen.

Yves Rocher diervriendelijk

In tegenstelling tot veel Franse cosmetica is Yves Rocher helemaal proefdiervrij. Bovendien worden er geen dierlijke bestandsdelen gebruikt in de producten. Op dit moment werkt Yves Rocher met maar liefst 1.100 plantaardige ingrediënten, die op een manier gekweekt worden zodat plant en dier niet geschaad worden. En die ook nog eens goed zijn voor je lichaam.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021