Excite

Workshop om zelf parfum te maken

Zelf parfum maken

Veel mensen dromen ervan om een eigen geurtje op de markt te brengen, zoals veel beroemdheden ook doen. Dat is echter niet gemakkelijk te realiseren, want er is vaak veel geld voor nodig. Toch zijn er wel mogelijkheden om zelf parfum te maken. Het zal dan niet overal te koop zijn, maar je kunt het wel aan je omgeving geven of verkopen.

Workshop parfum maken

Op veel plekken in Nederland kun je een workshop volgen waarbij je zelf parfum maakt. Vaak wordt er dan gebruik gemaakt van natuurlijke producten, denk aan bloemen, kruiden, vruchten en specerijen. Dit is een hele leuke en creatieve manier om je eigen geurtje te maken. Ook krijg je uitleg over de verschillende geuren en kun je echt gaan experimenteren.

Maak bodylotion

Behalve parfum heb je vaak ook de mogelijkheid zelf bodylotion te maken. Bij een workshop kun je vaak een leuk pakketje maken, van parfum en bodylotion. Deze kunnen dan dezelfde geur hebben, of een geur die een beetje op elkaar lijkt. Dat maakt het natuurlijk wel compleet.

Arrangementen

Het leukste is waarschijnlijk om een workshop te doen met vrienden, familie of collega's. Bij veel workshops heb je speciale arrangementen voor groepen. Het is wel de bedoeling dat je hier vooraf voor reserveert en dat je duidelijk aangeeft met hoeveel personen je de workshop wilt doen. Kijk of er iets in de buurt te vinden is, bijvoorbeeld door op internet te zoeken. Er zijn meerdere locaties in Nederland, dus er zal altijd wel iets in de buurt van je omgeving zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021