Excite

De zelfbruiner voor mannen doet meer dan een kleurtje geven

Een zelfbruiner voor mannen is nog erg controversieel maar meer gewild dan je denkt. Er zijn genoeg mannen die onder de zonnebank gaan. Ook mannen vinden het fijn met wat meer kleur rond te lopen in plaats van een lichte teint. Daarom is een zelfbruiner voor mannen zo gek nog niet. Gelukkig zagen diverse cosmeticahuizen dit in en ontwikkelden zij diverse crèmes voor de mannen die een bruine kleur erg waarderen.

Waarom een speciale bruiner voor mannen?

Een zelfbruiner voor mannen moet bestand zijn tegen het vele scheren. Daarom hebben mannen hun eigen zelfbruiners nodig.

Summer Look

Zo heeft Nivea de Nivea For Men Summer Look ontwikkeld. Deze zelfbruiner wordt zeer mannelijk aangeprezen met de term Care Pro Tec, die de garant staat voor de verzorging van de functies van de mannenhuid. In deze crème zit Hydra Tan, Vitamine E, Vitamine F en UV filters (SPF 8). Dankzij de aanwezigheid van deze formule krijg je een natuurlijke bruine kleur. Het kleuringseffect van de crème gaat geleidelijk aan. Heb eerst een paar dagen geduld - zo'n drie dagen - en dan ontstaat er vanzelf een mooie teint op je huid. Naast een mooie kleur is huid ook beschermd tegen zonlicht.

Self Tanner

Een wat duurdere optie voor de man is de 4VOO Moisterizing Self Tanner. Deze is te vinden op de website menskincare.nl. Deze zelfbruiner zorgt niet alleen voor een gekleurde huid, maar voorkomt ook huidveroudering. Al met al een moisterizer die de huid optimaal verzorgt dankzij een alles-in-één formule.

De zelfbruiner dringt tot diep in de huid waardoor de huid langer gekleurd blijft, ondanks het vele scheren. De sterkte van de teint heb je geheel zelf in de hand. Hoe meer je het opsmeert hoe donkerder de huid wordt. Aangeraden wordt wel om met een kleine hoeveelheid te beginnen, de mate waarin je dit herhaalt bepaald de donkere teint.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021