Excite

De beste zelfbruiner spray verzorgt de getinte huid

Gebruik een zelfbruiner spray om je lichaam een mooie zomerse tint te geven. Dankzij de zelfbruiners van tegenwoordig is een zonnebank of de warme zon niet meer noodzakelijk. Met een zelfbruiner spray kan je het hele lichaam een mooie bruine kleur geven.

De spray van Yves Rocher

Neem het product van Yves Rocher uit de serie Autobronzant. Deze spray gebruik je voor je gehele lichaam met uitzondering van het gezicht. Het kost je niet veel tijd om een mooie bruine tint te krijgen. Spray de zelfbruiner op je lichaam en binnen een uur heeft jouw blanke huid een kleurtje. De spray van Yves Rocher heeft geen glitters. Hierdoor oogt je huid natuurlijker bruin. Verder is het makkelijk in gebruik, werk het snel en trekt het snel in de huid. De spray is echter niet hydraterend.

Verspreiding door Lancôme

De Flash Bronzer Airbrush van het cosmeticamerk Lancôme is wat duurder, maar daarmee van nog betere kwaliteit. Deze airbrush geeft een egaliserende bruine kleur op je huid. Het bevat zelfbruinende actieve bestanddelen (DHA), gladmakende actieve bestanddelen (AHA) en vitamine E. De gladmakende actieve bestanddelen zorgen voor een fijnere huid waardoor de bruine tint extra glad op je huid zit. Door de vitamine E is je huid ook nog goed beschermd. Daarnaast heeft deze zelfbruiner ook een handige spraykop. Daardoor is de spray in allerlei posities te gebruiken. Tevens is de spray ook op elk lichaamsdeel te gebruiken, zo ook op je rug en de achterkant van de benen. Het is de ideale spray om jouw gehele lichaam een gekleurde tint te geven.

Een verzorgde huid

Een zelfbruiner spray wordt veelal aangeraden voor het lichaam. Voor het gezicht is het beter om een crème of gel te gebruiken. Als je voor je gezicht een spray gebruikt, loop je het risico kleine plekken te vergeten. Er bestaan diverse soorten zelfbruiner sprays voor het lichaam. Naast een mooie tint heeft de huid ook recht op goede verzorging. Kies daarom voor een spray die de huid op de meest optimale manier voedt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021