Excite

Zo krijg je prachtige wenkbrauwen

Het lijkt wel of tegenwoordig iedereen over een prachtig paar wenkbrauwen beschikt. Het goede nieuws is dat dat helemaal niet zo is; ze worden namelijk in de meeste gevallen gewoon gemaakt. En dat betekent dat jij dat ook kunt doen. Maar hoe pak je dat aan? Wij geven een aantal tips.

Shapen

Mooie wenkbrauwen beginnen bij een goede vorm. Het in vorm brengen van je wenkbrauwen noem je ook wel 'shapen'. Pak hiervoor een potlood en houd dat verticaal langs je neus. Aan de bovenkant van het potlood hoort je wenkbrauw te beginnen. Schuif het potlood vervolgens schuin, tot het over je pupil valt. Dat is de plek waar je wenkbrauwboog hoort te zitten. Verschuif het potlood nog verder - terwijl je het nog steeds tegen je neus houdt - tot je aan de buitenkant van je oog komt. Daar hoort je wenkbrauw te eindigen. Alle haartjes die buiten die drie punten zitten, kun je met een pincet weghalen.
    Zo krijg je prachtige wenkbrauwen
Als je je wenkbrauwen helemaal mooi geëpileerd hebt, zul je zien dat ze er al een stuk beter uitzien. Dan ben je er echter nog niet. Het is namelijk vaak ook mooi als je ze een beetje donkerder maakt en wat aanzet, zodat ze gelijkmatig zijn. Gebruik hiervoor wenkbrauwpoeder of een mooie oogschaduw die dezelfde kleur als je wenkbrauwen heeft.

Borstel je wenkbrauwen eerst met een speciaal kammetje of een borsteltje van de mascara. Die laatste moet uiteraard wel uitgewassen zijn, anders worden je wenkbrauwen waarschijnlijk veel te donker. Eventueel kun je je wenkbrauwen nog een beetje temmen met wat gel. Daarna kun je ze inkleuren. Dit kan uit de losse pols of met een sjabloon. Werk in ieder geval zoveel mogelijk van buiten naar binnen; eerst de randen, dan de binnenkant. Succes!
    Zo krijg je prachtige wenkbrauwen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021