Excite

Een zonnige glow zonder vakantie

Met een bruin kleurtje zie je er gezonder uit en door je huid te verzorgen met de juiste producten zie je er ook jonger uit met een zonnige glow! Helaas hebben we niet allemaal tijd om regelmatig een weekje naar de zon te vliegen. Gelukkig is er voor de thuisblijvers hulp in de vorm van sun-kissed make-up en zelfbruiners.

Zelfbruiner

Een zonnige glow bereik je pas als niet alleen je gezicht, maar ook je lichaam bruin is. Dat bereik je door een goede zelfbruiner. Bijna alle grote merken van huidverzorging hebben een zelfbruinende spray of lotion, denk aan Nivea zelfbruiner, of L'Oréal. Een zelfbruinende spray is makkelijk in gebruik, omdat je beter kunt doseren dan bij een lotion. Begin met een dun laagje: een zelfbruiner reageert op het eiwit in je huid en is daarom niet direct zichtbaar. Zorg altijd dat je een zelfbruiner goed laat intrekken voor je kleren aandoet, om te voorkomen dat je vlekken krijgt.

Zonnige glow met make-up

Ook in je make-up kun je zorgen voor een zonnige glow. Verschillende make-up merken hebben producten om je als finishing touch een zonnige look te geven. Denk aan bronzing powder of bronzing. Er bestaan ook kleine pareltjes poeder die je een zonnige glow geven. Gebruik een kwast om de bronzing poeder aan te brengen. Je kunt hierbij meer plekken accentueren dan je gewend met met blusher: ga voor je voorhoofd, jukbeenderen, je wangen en je sleutelbeenderen. Probeer de plekken te accentueren waar je normaal ook snel bruin zou worden. Op je wangen kun je een bronzing poeder mengen met je blusher voor een natuurlijker resultaat.

Gouden accent

Veel bronzers hebben een gouden accent, waardoor je zonnige glow extra goed zichtbaar is. Pas goed op dat je niet te gretig gebruik maakt van deze zonnige make-up, want te veel glow ziet eruit alsof je een glimmende huid hebt. Een beetje goud- of koperglitter zorgt dat je extra straalt in het zonlicht.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021